Quba II m-ce na Remont003 Inter Freestyle Mistrz Europy 2009
Wysłany: Sro 03 Lut, 2010 23:07 www.nsf.prv.pl
Witajcie!
Korzystając z pierwszego dnia ferii postanowiłem trochę odświeżyć i zaktualizować stronę Nowomiejskiego Stowarzyszenia Footbagu. Staraliśmy się aktualizować ją regularnie, i wszystko wskazuje na to, że tak pozostanie.
Strona, podobnie jak jej pierwotna wersja, nie stoi na specjalnie wysokim poziomie technicznym, ale wynika to po prostu z moich umiejętności webmasterskich które nie są oszołamiające. Niemniej, mam nadzieję, że zmiany Wam się spodobają, i że od czasu do czasu będziecie tam zaglądać.
Przy okazji informuję, że strona z niewiadomych przyczyn nie działa na Operze.
Kurde... liczę i liczę i cały czas wychodzi mi, że z ZJ przywieźliście 8 medali. Jak to jest w końcu?:D
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, na cuda trzeba trochę poczekać.
Wysłany: Pią 05 Lut, 2010 11:55
Dablową blachę liczymy jako jeden. Hmm, zapomniałem chyba o cyrklu. Trudno się połapać w tych blachach gielnika
_________________ Nowomiejskie Stowarzyszenie Footbagu
www.nsf.prv.pl
"Chcę trochę czasu, bo czas leczy runy..."
Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 11:57
Uwaga footbayerzy!
Jest nas ostatnio tylu, że piszę na forum w sprawie dzisiejszego shreda. Od kilku dni czułem się słabo, a dzisiaj naprawdę coś mnie wzięło, tak, że niestety nie będę mógł być na shredzie. Umawiajcie się między sobą.
Pozdro,
Kuba
P.S O 18 na hali grają oldboye.
P.S2 Twoja zośka, Piotrek, będzie gotowa do poniedziałku, Radek Ci ją przekaże.
www.nsf.prv.pl
"Chcę trochę czasu, bo czas leczy runy..."
Wysłany: Pon 19 Lip, 2010 19:22
Siemano,
Zapraszam wszystkich na zaktualizowaną stronę naszego stowarzyszenia: www.nsf.prv.pl
Oprócz newsów zawiera ona aktualne statystyki dotyczące blach w dziale "o nas".
Nasze stowarzyszenie zmieniło logo. Mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu, gdyż zostaje ono już na stałe. Jego autorem jestem ja. Wszelkie komentarze mile widziane
Pozdrawiam,
Kuba
www.nsf.prv.pl
Logo (szczególnie na dyplomie) prezentuje się wyśmienicie. Ładne, czytelne kolorki i czytelny napis dają świetną całość. A tak szczerze mówiąc to wersja z Twojego avataru podoba mi się nieco mniej
Pozdrawiam
EDIT: Jak pisałem tego posta, miałeś jeszcze w avatarze czarną wersję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum